Adverteren

Fiscale vacatures

MYtaxjob.nl is dé vacaturesite voor en door fiscalisten in Nederland. Als geen ander weten wij, als fiscalisten werkzaam in de praktijk, waar de kandidaten voor uw fiscale vacature(s) zijn te vinden. Zo adverteert MYtaxjob.nl o.a. in de belangrijkste (wekelijkse of maandelijkse) fiscale vakbladen, is MYtaxjob.nl in gesprek met de verschillende fiscale studentenverenigingen van de Nederlandse universiteiten en hoge scholen ter sponsoring van deze en de door deze georganiseerde congressen. Daarnaast is MYtaxjob.nl aanwezig op de banenmarkten en evenementen voor fiscalisten. MYtaxjob.nl is uw partner voor de invulling van de fiscale vacatures binnen uw organisatie of voor uw opdrachtgever. Tevens kunt u door een exclusieve "Spot light" vermelding op de website extra aandacht voor uw fiscale vacatures krijgen. Uw fiscale vacatures zullen dan tevens wekelijks in de fiscale nieuwsbrief worden opgenomen. Deze nieuwsbrief bevat, naast de "Spot light" fiscale vacatures tevens het belangrijkste Nederlandse en internationale fiscale nieuws van de afgelopen week. Dit nieuws wordt gegenereerd uit de belangrijkste (6.000) nationale en internationale (fiscale) tijdschriften en dagbladen en zal dagelijks op MYtaxjob.nl worden geplaatst.

Bannering                                                                                                                                                                                             

U kunt extra aandacht voor uw fiscale vacature, organisatie of evenement (bijv. lezing of congres) krijgen doormiddel van de plaatsing van een banner. Dit kan in verschillende formaten en op zowel de homepage, het overzicht van de fiscale vacatures voor uw specifieke fiscale doelgroep en de wekelijkse fiscale nieuwsbrief.

Bedrijfspresentatie

MYtaxjob.nl biedt u ook de mogelijkheid om uw organisatie op uw eigen originele wijze te presenteren aan uw fiscale doelgroep doormiddel van een bedrijfspresentatie. U kunt uw bedrijfspresentaties aanleveren via PDF of een link naar de bedrijfspresentatie op uw website.

CV database

Tenslotte kunt u ook onze CV database raadplegen. In de database hebben kandidaten op een unieke wijze hun wensen en ervaringen kenbaar gemaakt voor een nieuwe fiscale baan, interim of project opdracht, zodat u snel kunt beoordelen of deze mogelijk interessant zijn voor uw organisatie of opdrachtgever.

Tarieven

Algemene voorwaarden